Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.
a czasem nawet więcej.
Ściskam Cię mocno 
Wszystko będzie dobrze,życie bez macicy jest takie samo jak to z macicą
Boisz się wypadania pochwy i nietrzymania moczu,ale nawet gdybyś miała macicę to z wiekiem tak samo mogłoby się tak zdarzyć ? A po operacji po prostu nie wolno dźwigać i wszystko będzie dobrze 
, ale postara się tak ustalić termin, by operować razem z moją gin. Czekam teraz na telefon od niego. Mam nadzieję, że się uda, ale nawet jak się nie uda, to jakoś już stresu nie mam. Pragnę tylko, by już było po, bym mogła wrócić do normalnego życia, pracy.
bo lekarz był na urlopie. Przestałam brać cyklonaminę a proverę cały czas łykałam. niestety cały czas coś ze mnie leciało a potem to było jak prawdziwy okres. W trakcie ostatniej wizyty tak się ze mnie lało, że lekarz już mnie nie badał tylko wypisał skierowanie na operację. No niestety w szpitalu musieli mnie badać i było to jedno z najbardziej upokarzających mnie badań aczkolwiek przeprowadzone w atmosferze wielkiej delikatności taktu i kultury. Wiem, że sie martwisz, ale uwierz mi operacja to pierwszy mały krok. Potem jest wielka niewiadoma. Nie wiesz jaki będzie wynik hist-pat, nie wiesz jak się będziesz czuła, jak zareaguje Twój organizm. Bywają dziewczyny bardzo zadowolone jak ja ale bywają tez rozczarowane bo miało być lepiej a nie jest. Wydaje mi się, że jesli chodzi o ratowanie zdrowia to trzeba jednak lekarzom uwierzyć i realizować ich zalecenia. |trzymaj się kochana i nie martw az tak bardzo operacją i jej zakresem. Będzie dobrze, jeśli jesteś po tylu konsultacjach to lekarze na pewno wiedzą co mają Ci zrobić 
Będę z Tobą myślą i modlitwą 
Będę strasznie mocno trzymała kciuki, nie denerwuj się (łatwo mówić), wszystko będzie dobrze.

Fuksja
wypisali do domu. Droga była trudna, na każdym dołku bolało i bardzo się zmęczyłam, ale byłam szczęśliwa, że już w domu. W niedzielę wyszłam na pierwszy mały spacer. Ranki goją się, mam nadzieję, że w środku też. Oczywiście cały czas boli, z każdym dniem coraz mniej. Na razie nie wiedzę plamień. Trzymam dietę, tylko niewielkie, lekkostrawne posiłki (kasza, ryż, chuda wędlina, pieczywo pszenne, chudy twarożek, chudy drób). Nie mam zaparć, tylko wzdęcia, wtedy mocno boli. Boli mnie także po bokach w brzuchu w okolicy jajników, taki ból zawsze miałam przy jajeczkowaniu.
Dałam radę a pociachany miałam cały brzuch :/ Teraz już wszystko będzie dobrze zobaczysz, tylko uważaj i nic nie podnoś, nie dźwigaj 

A Syrenki z całą pewnością pomogą Ci we wszystkich wątpliwościach i pytaniach. Generalnie wszystkie smuteczki i dołki precz na bok

Fuksja
witaj nowa Syrenko, bardzo się cieszę, że masz to już z głowy. Teraz tylko dbaj o siebie, odpoczywaj i będzie wszystko ok. Dużo zdrówka Ci życzę, a na wzdęcia to koniecznie bierz tabletki i po kłopocie. Ja chyba przez cały miesiąc brałam espumisan i wzdęć nie było. 

Powrót do Przygotowały się z naszą pomocą
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości