Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.
jest mała butelka ze specjalnym płynem ,nic strasznego ,a do ubikacji zdążysz 
Bulbinka

Szybko, bezboleśnie i skutecznie 
Ale też dasz radę 
tylko spokojnie,jesteście w tej dobrej sytuacji,ze dzięki forum dużo wiecie,a ja szłam jak na ścięcie zielona
,to dopiero był stres,
ale tłumaczłam sobie ,że nie ja pierwsza,nie ostatnia,co ma być to będzie...
...zobaczycie,po maleńku z pomocą syrenek dacie radę..

usunięta macica 1 marzec 2011.łódzkie..1965..
. Nie byłam golona, nie miałam lewatywy ( piłam miksturkę ), na czas dobiegałam do kibelka i nie pamiętam momentu cewnikowania ( założono go po podaniu narkozy ). Ściskam Was mocno i życzę powodzenia 

nawet moja 9 latka zainteresowała się naszym forum, zwłaszcza nazwą bo ona też lubi syrenki ale trochę inne niż my
Do szpitala biorę telefon, mam tam internet ale nie wiem czy dam radę w nim coś Wam napisać
bo posługiwanie się internetem w komórce czasami jakoś mi nie wychodzi, choć bardzo chciałabym móc już napisać " jestem już po ".Córcia widząc moje poddenerwowanie widzę,że już też trochę się stresuje,że mnie nie będzie tak długo, co prawda pociesza ale widzę,że to dla niej nieswoja sytuacja bo to straszny przytulaczek i lubi być zawsze blisko mnie, moja kochana jedynaczka jak ja bez niej wytrzymam
dobrze,że szpital na miejscu to będzie mnie rodzinka odwiedzać, mąż załatwił już sobie wolne i jakoś musimy dać wszyscy radę
oj żeby była już następna niedziela.....
ale myślę, że będą Cię odwiedzać i nie będzie tak źle 

ale i do tego udało się przyzwyczaić, więc Ty też dasz radę 

jak wyjdziesz ze szpitala .

Bulbinka
już w pełni spakowana, wykąpana i oczywiście zdenerwowana
Proszę pomyślcie o mnie w środę, trzymajcie kciuki to jestem przekonana,że będzie mi o wiele lepiej
Przesyłam całusy
i uciekam do łóżka choć i tak pewnie nie zasnę
.Trzymajcie się dziewczyny i trzymajcie za mnie i Magonię bo bardzo tego potrzebujemy
pa pa 
Roszpunka 

Bulbinka

teraz czekamy na Ciebie 

. Życzę Ci dużo zdrowia
. Buziaczki kochana 
) 

Powrót do Przygotowały się z naszą pomocą
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość