Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.

) inne w swoim bardzo indywidualnym tempie. Najważniejsze przezwyciężanie złych myśli i pozytywne nastawienie. Moja rodzina też jest obciążona rakiem. Wycięłam wszystko, gdzie były zmiany. Po operacji zrobiłam dodatkowo badania genetyczne i jest jak na razie ok
.

i czekam na wiadomości jak już będziesz mogła pisać po operacji. Powodzenia, całuski

Współczuję i kto to daje mleko po operacji, u mnie był kleik. Stosuj się do zaleceń Aneczki i pytaj jakbyś miała jakiś problem. Pamiętaj, że nie wolno nam dźwigać, możesz do 1kg max, nie wolno się schylać i podnosić rąk do góry. Do spania najlepiej jasieczka pod brzuszek, trzeba chodzić, spacerować, ale nie wykownywać prac domowych typu sprzątanie, pranie, gotowanie, możesz sobie co najwyżej kanapeczkę zrobić i pilnuj diety. Przytulam Cię i życzę zdrówka 
powiem tyle zajechałam we wtorek bo lewatywy badania i głodówka w środę cewnik poszłam 1 o 8.15 wróciłam na salę 10.30 .tradycyjnie po wybudzeniu wymiotowałam to najgorsze bo ból aż dostałam coś dorzylnie by ustąpiło mąż przyjechał aż płakał że się tak męczę potem pokazałam mu ranę straszna przyszedł mój lekarz wytłumaczył czemu tak wygląda że krwotoku dostałam powiedział że niestety niedalo rady jajników zostawić musieli wyciąć wieczorem z pomocą super położnych umyli mnie i do wyra i kazali pic następnego dnia rocznica ślubu a ja w szpitalu mąż zamiast czekoladek owoce przyniósł .Atu niewolno mija kolejny dzień głodówki wieczorem na obchodzie dr mówi że rano zupka mleczna ucieszyłam się a potem ...... ból aż w łopatkach zwijałam się aż koleżanka za ściany poleciała po pomoc potem 3 kroplówki i jakoś ustało no to już do końca dnia nic niejadlam wieczorem w piątek przyszedł ordynator posciskal brzuch pobadal dostałam kroplówki i cud....kupka odrazu ulga w sobotę herbata i sucharki i było ok na obiad kisielem a w niedzielę wypisali do domu . Super mam męża i syna pomagali wstawać potem już sama po swojemu .Teraz trochę mnie plecy bolą z lewej strony taki pulsujący ból aż do pośladków . jutro wyniki i kontrola

Powrót do Przygotowały się z naszą pomocą
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość