zapewne jest tak jak powiedział lekarz. Jeżeli jesteś szczęśliwa z takiego obrotu sprawy to super. Zdrówka i szybkiego dochodzenia do siebie!

Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.
zapewne jest tak jak powiedział lekarz. Jeżeli jesteś szczęśliwa z takiego obrotu sprawy to super. Zdrówka i szybkiego dochodzenia do siebie!

Super 
Kama SUPER

Cieszę się, że nie jesteś syrenką. Jesteś jeszcze młoda i dobrze, że dostałaś drugą szansę. A te bóle, to dlatego, że macica sie obkurczała. Przy amputacji macicy tak nie boli. Wszystko się ułoży, każdy następny dzień przyniesie następny krok do zdrowia.Trzymaj się dzielna Krewetko.

Bardzo mi Cie szkoda Kamo, że doświadczyłaś tego bólu. Ja mialam coś podobnego, kiedy przy operacji palca bez narkozy, dostałam za mało znieczulenia miejscowego i w pewnym momencie poczułam, jak doktor mnie kroi prawie na żywca. Oczywiście za chwilę dostrzyknął znieczulenie, ale ten ból był okropny. Nie mogę go jednak porównywać z Twoim bólem, który miałaś o wiele większy. Jeśli chodzi o Twoją klatkę i obojczyk. To są normalne bóle, ktore miną. Moja przyjaciółka też miała taki ból po laparotomii, wiesz, wnętrzności podczas operacji muszą zostać odsuniete w kierunku klatki, na pewno dostaje się tam trochę powietrza i trochę tam w Tobie grzebali, mogli podrażnić otrzewną. W każdym razie ona też miała takie bóle i one minęły. Musisz być cierpliwa, prawdopodobnie nie ma się czego bać. Obserwuj swoje samopoczucie. Jeśli nie bedziesz się słabo czuła, jeśli i nie zagorączkujesz, to zapewne z każdym dniem będzie lepiej. Przytulam Cię mocno:)

Kama, jak tam dzisiaj?
Dobrego samopoczucia Ci życzę 
Czy nie może i trzeba interweniować? Wkurzające to jest. Nie wiem Kamusia czy ten stan podgorączkowy jest niepokojący... Siniaka gdzies tam przy ranie chyba miałam ale byl raczej niewielki no i miałam po zastrzykach. Zaraz Syrenki coś dorzucą 
Powrót do Przygotowały się z naszą pomocą
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości