Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.
Nawet już byłam w pewnej hodowli,ale po głębszym namyśle wybrałam shitzu i 3 lata jest z nami cudowna Figa
Ale Szetlandy są super 

Najważniejsze, że dobrze się czujesz. Wszystko w swoim czasie. Szukanie pracy nie jest łatwe, ale nie nazywaj siebie starą babą, bo teraz 50 jak kiedyś 30. Myśl pozytywnie, a wszystko się ułoży. Mocno Cię przytulam
Trzymam kciuki o pozytywne rezultaty poszukiwań pracy
Niech zdrówko Ci dopisuje.

U mnie to nie tyle kwestia czucia wiekowego ile dopadajacych stanów depresji i wtedy siada psychika ale nie odczuwam tego wiekiem tylko umysłem...Marzenko 

Cały sprzęt, czyli matę, specjalne kostki, piłeczki sensoryczne, koce i krzesło, wałki, to rzeczy pomocne przy jodze. I one znajdą swoje miejsce, bo walają się po całym domu, w zależności, gdzie mogłam ćwiczyć w danym momencie. No i psy nie wejdą , ha ha. Bo zamiast ja na macie, to one się rozkladały. No i moje Drogie, nareszcie wymogłam na mojej neurolog skierowanie na rezonans lędźwiowego kręgosłupa. Bo dalej boli, nogi dalej ciągną. Chociaż mam ustabilizowaną chorobę niespokojnych nóg, dzięki lekom od niej, to od kręgosłupa dalej bolą. Prywatnie, a jakże, ale mam skierowanie i może się dowiem, co mi jest. Może... Dzisiaj nawet ta doktor stwierdziła, że może rzeczywiście znieczulenie dooponowe, ktore miałam przy operacji żylaka, nie było zrobione prawidłowo. Nie wiem, co się okaże. Zobaczymy. Na razie żyję. Pozdrawiam i przytulam wszystkie Syrenki i Krewetki.Powrót do Przygotowały się z naszą pomocą
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości