Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.
Jestem w tym samym wieku, co Ty. Operację miałam 24 maja b.r. z tego powodu, co Ty. Też się bałam, szczególnie, kiedy zbliżał się termin operacji. To normalne, ze się boisz i niewiele Ci pomoże, jak Ci powiem, że nie ma czego. Operacja jest bezbolesna, po jesteś na przeciwbólowych, trochę boli, najgorsza 2 doba. Ale później z każdym dniem coraz lepiej. Jestem 4 miesiące po, funkcjonuję noormalnie, pracuję...Będzie dobrze i fajnie, że napisałaś do nas. Dla mnie była to ogromna pomoc i wsparcie Syrenkowa. Pisz do nas, a my przeprowadzimy Cię przez ten trudny czas. Będzie dobrze.

Ile byłaś na L-4?

. Po operacji nie bałam się bólu. Poczułam ulgę, że już jest po.
. Trzymaj się dzielnie 
Hej Alu:) Witam i ja Ciebie ciepło
Syrenką zostałam w czerwcu. Wszystko ze mną dobrze, żadnych niespodzianek na szczęście
Życzę Tobie jak najmniej bólu, szybkiej rekonwalescencji, a strach... Cóż, mówią, że tylko głupi się nie boi. Zawsze gdzieś tam się coś tłucze z tyłu głowy. Tutaj otrzymasz należyte wsparcie:)
Dziękuję za odzew i słowa otuchy, na pewno się przydadzą
Już niedługo i ja będę po i cieszę się, że pozbędę się tych wszystkich miesiączkowych i nie tylko problemów. Dam radę, bo my, babki, jesteśmy silne. Pozdrawiam cieplutko 

Ja wyszłam 4 dnia. A jak u Ciebie z menopauzą?
w gronie Syrenek, które dały radę
choć też się bały

Powrót do Przygotowały się z naszą pomocą
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość