Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.
w syrenkowie,życzę ci szybkiego powrotu do zdrowia ,pozdrawiam 

Napisz więcej o sobie,jak sobie radzisz po operacji?
na szczęście mój lekarz szybko podjął decyzję bo niewiele brakowało do wyhodowania dziada
Choć byłam umówiona na wycięcie jajników w w czasie zabiegu wyszła niespodziewajka w postaci dużego guza na jajniku zachomikowana w jelitach i niewidoczna. Nawet hispat śródoperacyjny zrobili aby potem nie otwierać.
dziś bardzo męczący dzień plamie trochę boli brzucha ale chyba się przesililam ponieważ choruje na ZZSK i biorę leki biologiczne miałam teraz przerwę 3 miesiące A dziś byłam w szpitalu dostałam kolejne leki biologiczne Enbler raz w tygodniu biorę a operacja leżenie był dla mnie koszmarem ból kręgosłupa ból biodra noga lewa mi dretwiala dopiero pielęgniarka domyslilam się żeby mi dać domięßniowo ketonal i mi ułożyło w nocy przychodziła i mi dawała co parę godzi a w domu to już swoje leki doustnie i mi ułożyło .rana się goi ładnie ale miałam
przygodę 4 doba juz w domu i mi w nocy ciekło z rany surowicza krew nikt mi nie powiedział ze tak może być całą koszula pościel mokra przerażona pojechałam do szpitala tam mi wyciska doktor z litr było ból okropny.
jogurty, śliwki....jedzenie lekkostrawne. Oponka boli długo zwłaszcza z jednej strony-tam się kończyło szycie-wewnętrzny supełek.Alicji lało się ciurkiem z rany-tak się oczyszcza krwiak,który nie ma siły się wchłonąć.
no nie, nam położna powiedziała o możliwości sanatorium 

Wit was wszystkich Bardzo Dziękuję za wsparcie mile i czule słowa dodające otuchy .wczoraj pisałam ze byłam po leki biologiczne wyczerpujący wyjazd autem jak dla mnie 2 tydzień po operacji .kolejki i wyczekiwanie aż doktor wpisze zlecenie i podadzą lek nerwy stresy wróciłam do domu zmęczona obolała brzuch dołem tak bardzo bolał i plamiłam a mój mąż pyta a obiadu nie będzie a zrob mi herbatę smutno mi z tego powodu że dopiero 2 tydzień po operacji a ja mam już być zdrowa
i pyta a kiedy sex użala się kolega jak on ma ciężko .nie mogę 2 nocy spać jak przez dzień odpoczywam nie sprzatam to dobrze się czuje a jak tylko porobie w domu to brzuch opona twarda i boli rana goi sie ładnie .dziękuję za ciepłe słowa i pozdrawiam wszystkie Syrenki
jak jest głodny to chyba Bozia mu rączki dała .Ty dbaj o siebie i odpoczywaj czasem warto być egoistką, pozdrawiam 
Moja rada: przy mężu troszkę więcej cierp, pokazuj pocięty brzuszek a może lekturę podrzuć, ile tam w środku musieli pociachać aby pozbyć się małej "gruszki"Samo znieczulenie, ta chemia, wymaga czasu na dojście organizmu do normalności
Vika masz szczęście skarb mieć takiego meź mój nie jest taki moze dobry człowiek ale jakoś mnie inaczej traktuje doświadczenie 22 lata razem i nagle jestem chora katastrofa .pozdrawiam cieplutkoPowrót do Trafiłam do Was po operacji usunięcia macicy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 1 gość