, nauczyłam się siadać i wstawać z łóżka. Ponadto zyskałam spokój.Znieczulenie miałam poďwójne, a dzięki drenowi dolędzwiowemu założonemu na sali operacyjnej miałam przez 2 doby fentanyl, silny lek przeciwbólowy.
Bardzo dziękuję

Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.
, nauczyłam się siadać i wstawać z łóżka. Ponadto zyskałam spokój.

. Zdrowiej i wracaj jak najszybciej do formy

.
To dobrze, że jest dobrze
Później w pracy pamiętaj, żeby robić przerwy w siedzeniu i nie naciągaj się, żeby sięgnąć po coś z najwyższej półki

. Oby tak dalej
. Pozdrawiam cieplutko 

Bądź ostrożna i uważaj na siebie i brzuszek 

.

Witaj Nata w Syrenkowie:) Dużo zdróweczka:)
. Z czasem krwawienia były coraz silniejsze, podpaski maxi Belli starczały na 2-3 godziny. Cienkie nie nadawały się, gdyż chroniły przez 1 godz. Zglaszalam to gin, bez reakcji. Kulka urosła w styczniu 2019 do 28 mm, a w czerwcu do 58 mm. Hemoglobina spadła do 7,8 a ja myslalam, że to zmęczenie upałem, pracą, sportem. Przerażające były ilości włosów wszędzie. Na wakacje dostałam od gin Hemorigen, Exacyl, co nieco pomogło. Ale strach było ruszać się z domu w upał.
. Zabieg miał być po okresie, ale 4 dni przed zgłoszeniem się do szpitala pojawił się. Wzięłam leki przepisane przez gin i po rozmowie z operatorem stawiłam się do szpitala z ostatnim w życiu okresem
.

Powrót do Trafiłam do Was po operacji usunięcia macicy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości