Dzień dobry,
Bardzo dziękuję za przyjęcie do forum.
Na początek chcę sprostować, że jestem tu z powodu operacji mojej mamy. Mama lat 76, po operacji 3 tydzień. Niestety wynik hist-pat to gruczolakorak endometrium z przerzutami do otrzewnej
Odebrałam wynik i nie wiemy co robić, do jakiego Ośrodka się udać. Wstępnie umówiłam mamę do Gliwic ale ktoś inny poleca Katowice...
Mama była operowana w szpitalu ( ..........). Niestety cięcie poprzeczne, słabo się czuje i źle goi. Oni podobno też mają program lekowy ale z tego szpitala nikt się z nami nie kontaktuje. Byłyśmy na wizycie, o którą musiałam dosłownie zawalczyć u położnej z tego szpitala. Pan doktor powiedział, że ktoś będzie dzwoniła ale nikt nie dzwoni. Z wynikiem hist-pat też mieli dzwonić ale nie zadzwonili, dopiero jak zadzwoniłam to się okazało, że wynik tam sobie leży...
Mama trafiła do szpitala ze skierowania z gabinetu prywatnego, bo chciałam żeby było jak najszybciej w efekcie czekała na operację 3 miesiące.
Teraz mam kłopot ze skontaktowaniem się z jej lekarzem, bo on tylko przyjmuje w gabinecie prywatnym a tam ostatnio go nie ma.
Proszę poradźcie, gdzie się dalej udać na leczenie na Śląsku.
Ps, mama ma problem z jedzeniem, totalny brak apetytu Czuję się totalnie zagubiona.