Dziękuje Wam Kochane z całego serca Dzisiejsze badanie dopplerowskie nowej nerki potwierdziło, że wszystko jest w porządku Dzięki wielkie za modlitwę o wciąż proszę i jeszcze
Kochane Syrenki , wieczorem minie tydzień od operacji przeszczepu nerki mojemu synowi, a on dziś o 13:00 wychodzi do domu ze szpitala Radość miesza się z obawami , czy to aby nie za wcześnie ..... Ufajmy, że lekarze wiedzą co robią Daj Boże żeby wszystko było dobrze
Dziękuje, dziękuję, dziękuję za modlitwę i nadal proszę o jeszcze,bo długa droga przed nim
Dziewczyny, mój mąż dziś po operacji usunięcia woreczka żółciowego, proszę o modlitwę, żeby dobrze przeszedł rekonwalescencję i wrócił w pełni do zdrowia. I za mojego kolegę z pracy, który w wieku 35 lat odszedł w ubiegłą niedzielę. 1listopada myślał że ma jelitówkę, 3 grudnia okazało się że to rak z przerzutami i … nawet nie zdążył się zacząć dobrze leczyć.
Ja również proszę o modlitwę w intencji mojej córki, której jutro usuną 1/4 piersi ... Daj Boże żeby operacja przebiegła pomyślnie Żeby córka szczęśliwie wróciła do zdrowia i miała dobre wyniki po operacji Taki mamy rok .... Ufam że będzie dobrze Jezu Ty się tym zajmij