No ale pocieszam się, że spotkanie majowe w W-wie już jak widzę się krystalizuje, więc pewnie i ja doświadczę tych wrażeń ... Cudne dziewczyny, cudne fotki i cudne spotkanie

Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.
No ale pocieszam się, że spotkanie majowe w W-wie już jak widzę się krystalizuje, więc pewnie i ja doświadczę tych wrażeń ... 

więc wychodząc Wam na przeciw , utworzyłam miejsce, gdzie każda Syrenka należąca do Zakątka Syrenek będzie mogła również nas zobaczyć
Super
to teraz trzeba szybciutko musimy wybrać jakiś termin i rezerwujemy dzień w kalendarzu dla Syrenek 
.

.zrobiłam troszkę opisu z Wrocławia i nie wiem gdzie..to teraz jest w jakim wątku wrocławskim.
..tam były też fotki Ismenki..
usunięta macica 1 marzec 2011.łódzkie..1965..
Relacje świetne
. Połknęłam je w mig 

usunięta macica 1 marzec 2011.łódzkie..1965..
ten tutaj dla ogółu 

Czas nas naglił, więc trzeba było zmienić plany
Spacerkiem na Ostrów Tumski, a potem w kierunku Baru Bazylia, który poleciła na Tosia i dzięki niej, tym razem zjadłyśmy obiadek bardzo smaczny, bardzo urozmaicony i bardzo tani
Tosiu dzięki

Trio z Piotrkowa zostawiło olikkka i Or-e osierocone całkowicie 

Superowe Dziewczyny

Gdybym nie prowokowała Ismneki do rozmowy, to pewnie by się niewiele odzywała 
) i robiła masę zdjęć, przez co ukrywała się za obiektywem i ciężo ją znaleźć na fotkach
wspaniały
i dlatego prowokowałam ją jak tylko mogłam, żeby pokazywała swoje ząbki jak perełki

Ale o tym już w innym wątku 
ale ktoś musiał napisać raport, bo nam nie uwierzą, że byłyśmy we Wrocławiu
bo przecież tyle się działo
Zapraszamy 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości