Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.

a ja trochę boję się o te sprawy. Jako dziecko bardzo długo miałam białkomocz, jako malutkie dziecko leżałam na nerki w szpitalu, białkomocz miałam do wieku nastolatki, dość wysoki, wysiłkowy, diagnozowane nerki. Potem to się uregulowalo, no teraz torbiel na nerce, ale podobno tym nie mam się przejmować. Problematyczna jest torbiel na trzustce. 

dzięki Anitko:) Ty też dbaj o siebie:)
Miejmy nadzieję, ze to się unormuje, jesteś krótko po operacji. Czy lekarz miał całkowitą pewność, że nie opróżniasz pęcherza całkowicie. A może tak jest po naszych operacjach, może to się z czasem zmienia na lepsze....Też mam wrażenie, że coś tam zostaje, choć z każdym miesiącem czuję poprawę. Dobrze jest skonsultować się ze specjalistą.
Zapoznałam się z artykułem. Daje nadzieję. Zanim do urologa, zapiszę się na wizytę do fizjoterapeutki uroginekologicznej. Myślę, że to będzie pierwszy krok. Jestem Ci wdzięczna.Powrót do Możliwe problemy po operacji usunięcia macicy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości