przez aguha » 25 sty 2014, o 07:04
Moleso i ja jestem z Tobą, żal mi się Ciebie robi jak czytam Twoje słowa, ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. dziewczyno głowa do góry, pamiętaj nigdy nie jesteś sama i nigdy nie będziesz, nawet nie wiesz jak tu dużo ludzi ściska za Ciebie kciuki, nie możesz się mazać, wiem ból najbardziej wykańcza psychicznie, nikt z nas nie jest na niego przygotowany i nikt nie może Ci go zabrać- niestety, z tym musisz radzić sobie sama, ale co do sfery psychicznej tu znajdziesz zarąbiste wsparcie, nie bój się operacji, ona musi postawić Cię na nogi, choć jak sama wiesz nie od razu, ale z każdym dniem, z każdą godziną będzie dużo lepiej, Twoje dodatkowe "przyjemności",które się pojawiły to wynik stosowania tramalu, na jedno pomaga na inne szkodzi, niestety wyjaławia organizm, musisz koniecznie łykać leki osłonowe na żołądek, to podstawa, stres dodatkowo robi swoje, kontakt z psychologiem jak najbardziej wskazany nawet z psychiatrą, nie uczy nas nikt jak radzić sobie z bólem psychicznym, jedyne co mogę jeszcze dodać to rozmowa rozmowa i jeszcze raz rozmowa, pisz co Ci tylko przyjdzie do głowy, nawet jeśli w pewnym momencie uznasz, że to co piszesz jest głupie czy bezsensowne, to jednak pisz, my wszystkie wysłuchamy i jak trzeba to za warkoczyki i do pionu. Będzie dobrze bo inaczej być nie może,każda z nas osobno i w całej grupie- BABO jesteśmy z TOBĄ
szłam ulicą wieczorem, niosłam bułki i pasztet,
przed wystawą stanęłam, a on z boku tak nadszedł,
długo to nawet mi się nie przyglądał,
tylko z miejsca powiedział GIOCONDA
Czy wyglądam jak Gioconda?
nie wyglądam?
ale on tak do mnie mówił cały czas.