Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.

lekarze , którzy wcale nie widzą potrzeby przestrzegania tych reguł i to jest dla mnie dramat, bo przez to niejedna kobieta zlądowała ponownie w szpitalu z przepukliną

Ja muszę być silna i funkcjonować normalnie już teraz... i na szczęście mam na to pozwolenie lekarza 

Jestem nowka tutaj
Operacje mialam 12 lutego 2018 wiec juz sporo po.Lekarz mi powiedzial,ze po 2 mcach moge wrocic do pelnej sprawnosci i normalnego zycia.Chcialam kupic trampoline do cwiczen ale przeczytawszy ten watek jestem zdezorientowana.Nie wolno cwiczyc?Na razie ja chodze z psami zamiast kijkow laze z pieselami
i taki szybszy krok choc nie tak szybko jak przed niestety jeszcze nie.Nie wiem kupic trampoline czy nie?Pomocy !!! 

mój prowadzący na wizycie kontrolnej powiedział mi, że po trzech miesiącach mogę podnosić 15 kg
tydzień temu byłam u innego, który kazał mi uważać na siebie dwa lata
i starać się nie dźwigać więcej jak 5 kg już zawsze
no chyba, że bym się bardzo uparła to 10 kg wyjątkowo
ja będę się starała stosować do zaleceń drugiego lekarza
pozdrawiam wszystkie Syrenki 

albo za dużo nosiłam. Sama torebka ze 3 kg waży. Myślę, że tak do 3 kg przenosiłam, bo tak mnie korciło różne rzeczy robić.
No i teraz ....mocz mi sam ucieka
Przez 3 tygodnie było sucho, a teraz niby się wysikam, wyjdę z łazienki i czuję że coś wycieka. Wygląda na mocz. Już się bałam, że to jakieś upławy, ale chyba nie 

Powrót do Na co uważać po usunięciu macicy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości