Moja teściowa powiedziała że się nie szczepi, a ma ponad 89 lat. Moi rodzice już mają termin szczepienia. I każą mi się zapisać. Ja jakoś (na razie) nie widzę potrzeby, zwłaszcza, Ze moja kolej na pewno nie przypadłaby w tym roku.
Stynko uważaj na mamy bo podobno druga dawka daje się we znaki. Tosiu to dobrze, że Twoje stanowisko co do szczepienia pokryło się że stanowiskiem dyrekcji
Ciekawa jestem jaka jest wysokość przeciwciał po szczepieniu? Ja po przechorowaniu Covid w listopadzie 2020 zbadałam sobie teraz poziom przeciwciał. Mam bardzo wysoki 206 jednostek. To jednak indywidualna sprawa u każdego inaczej...
Mamy w południe zaszczepione. Czują się dobrze. Lekarka ostrzegła, że dzisiaj, jutro może pojawić się ból głowy, ręki i można zażyć np. ibuprofen. Zalecenie - dużo pić! Mam nadzieję, że wszystko jest ok
Magoniu, ja się po niedzieli wybieram zrobić przeciwciała. Ponoć czym gorszy przebieg choroby tym wyźsze przeciwciała. Ja jednak jestem dziwolągiem i być moźe okazać się, źe nie miałam covida!
U nas normy takie: powyżej 1,1 są przeciwciała. Moja mama miesiąc po chorobie wynik 2. Zrobiliśmy przeciwciała teraz czyli 3 miesiące po chorobie i wynik 20. Ja 3 miesiące po chorobie mam 241, jest to jeden z najwyższych wyników w mojej miejscowości, ze skutkami walczę do dziś.
Moja córka pomimo tego, że nie miała ochoty się szczepić, zaszczepiła się z całą szkołą.... Jest po kovidzie. Niestety wystąpiły u niej wszystkie wymienione skutki uboczne, wymienione w ulotce, jako pojawiające się często Noc i dzień po szczepieniu była mocno nieciekawa Ponoć dziś już lepiej
Nasi znajomi po covidzie mogą się zaszczepić dopiero za kilka miesięcy . Taką usłyszeli opinię lekarską. Więc coś jest na rzeczy skoro tak Oby u Twojej córci szybko ustąpiły te objawy
Rozmawialam z opiekunkami z domu opieki. Kilka z nich po drugim szczepieniu leżało plackiem w łóźku przez dwa dni. Staruszki przeszli bez problemu. Ja się nieprędko załapię więc o tym nie myślę.