Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.
i witam na naszym Forum 

Dziękuję za miłe słowa ;-) Ja jeszcze nie mogę niestety myć brzucha szarym mydłem,bo na środku mam jeszcze ok 1,5 cm(na długość) rany nie zamkniętej.Pomimo że to już 4 tydzień po operacji.Stosuję balsam szostakowskiego,i jest duża poprawa ale jeszcze nie zagoiło się do końca.Martwię się bo za tydzień kończy mi się L4,a w pracy praktycznie przez 8 godzin jestem na nogach.Pracuję w służbie zdrowia. .Schylam się,chodzę po drabinie,i dużo kucam..wysuwam ciężkie szuflady i nie wiem czy nie utrudni to gojenia.Oczywiście chciałabym już wrócić do pracy,ale boję się że sobie zaszkodzę.Brzuch mam nadal obolały i bardzo tkliwy..chodzę głównie w spodniach od dresu bo ciężko mi dopiąć jeansy i uwierają mnie.Brzuch..tzn taki "wałek" nad raną boli jak dotykam .Czy to normalne?Pozdrawiam serdecznie ;-)

Nie miałam cięcia jak Ty więc nie wypowiem się w tym temacie. Myślę, że niedługo odezwą się do Ciebie dziewczyny, które mają doświadczenie i na pewno coś mądrego podpowiedzą. Pozdrawiam cieplutko, zdrowiej szybko

Powrót do Rana, blizna i brzuch po operacji usunięcia macicy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość